Falkenek lämnar Krav efter fem år som vd

Falkenek lämnar Krav efter fem år som vd
Anita Falkenek. Foto: Krav
Anita Falkenek lämnar jobbet som vd för märkningen Krav efter fem år. Organisationen har inlett arbetet med att hitta en efterträdare till Falkenek.

Anita Falkenek lämnar jobbet som vd för märkningen Krav efter fem år. Organisationen har inlett arbetet med att hitta en efterträdare till Falkenek.

Kravs vd Anita Falkenek avslutar sitt jobb för Krav. Hon lämnar sin tjänst den 15 april och vice vd Cecilia Lenbäck blir då tf vd.
Styrelsen inleder nu rekryteringsprocessen med målet att en ny vd ska kunna tillträda efter sommaren, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

– Vi har under mina fem år som vd genomfört ett omfattande förändringsarbete med fokus på marknaden och att positionera Krav som en ekologisk hållbarhetsmärkning. Jag lämnar nu över till min efterträdare att leda nästa steg med att helhjärtat fokusera på ökad försäljning av Krav-märkt, säger Anita Falkenek i samma pressrelease.

Anita Falkenek började jobbet som vd för Krav i mars 2017. Då var utmaningen att stödja lönsam ekologisk produktion samt tillgodose marknaden med Krav-märkta råvaror och produkter.
Under fem år har Anita Falkenek lett en professionalisering av organisationen såsom ökad digitalisering, bättre ekonomisk styrning, kompetensväxling, utveckling av både medarbetarskap och ledarskap, ökad närvaro i debatten, ny varumärkesstrategi och ett mer användarvänligt regelverk, summerar organisationen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil