Falkenek lämnar Krav efter fem år som vd

Falkenek lämnar Krav efter fem år som vd
Anita Falkenek. Foto: Krav

Anita Falkenek lämnar jobbet som vd för märkningen Krav efter fem år. Organisationen har inlett arbetet med att hitta en efterträdare till Falkenek.

Kravs vd Anita Falkenek avslutar sitt jobb för Krav. Hon lämnar sin tjänst den 15 april och vice vd Cecilia Lenbäck blir då tf vd.
Styrelsen inleder nu rekryteringsprocessen med målet att en ny vd ska kunna tillträda efter sommaren, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

– Vi har under mina fem år som vd genomfört ett omfattande förändringsarbete med fokus på marknaden och att positionera Krav som en ekologisk hållbarhetsmärkning. Jag lämnar nu över till min efterträdare att leda nästa steg med att helhjärtat fokusera på ökad försäljning av Krav-märkt, säger Anita Falkenek i samma pressrelease.

Anita Falkenek började jobbet som vd för Krav i mars 2017. Då var utmaningen att stödja lönsam ekologisk produktion samt tillgodose marknaden med Krav-märkta råvaror och produkter.
Under fem år har Anita Falkenek lett en professionalisering av organisationen såsom ökad digitalisering, bättre ekonomisk styrning, kompetensväxling, utveckling av både medarbetarskap och ledarskap, ökad närvaro i debatten, ny varumärkesstrategi och ett mer användarvänligt regelverk, summerar organisationen.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.