Finalisterna till ”Årets franchisekedja” 2023

Foto Pressbild
Nu är finalisterna klara till utmärkelsen "Årets franchisekedja" som varje år delas ut vid Svenska franchisegalan på Grand hôtel i Stockholm.

I år är det Länsförsäkringar, Fogarolli och Husman Hagberg som är nominerade. 
– Samtliga finalister är alla fantastiska representanter för franchise och visar på ett tydligt sätt hur företagsformen snabbt och effektivt kan få organisationer att växa och utvecklas, säger Johan Martinsson, vd för Svenska franchiseföreningen.

Utmärkelsen ”Årets franchisekedja” är Svenska franchiseföreningens eget pris som delas ut till en fullvärdig medlem, granskad och godkänd enligt de europeiska etiska reglerna, som lyckats skapa tillväxt och lönsamhet och samtidigt fungerar som en god ambassadör för företagsformen. Årets gala äger rum den 5 maj.

–  Årets finalister är också ett bra exempel på att storleken inte har någon betydelse för att bli nominerad till utmärkelsen Årets Franchisekedja. Och att såväl stora, som medelstora och lite mindre franchiseföretag har samma nytta av att ingå i vårt gemensamma nätverk. Det märks inte minst på det rekordstora intresse som vi nu upplever bland företag som ansöker om att bli fullvärdiga medlemmar i Svenska franchiseföreningen, säger Johan Martinsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil