Fira hela helgen – med produkter från Skånemejerier!

Från första advent till och med nyårsafton ökar svenskarnas köpglädje varje år. Tillsammans har Skånemejeriers varumärken alla smaker som behövs för att konsumenten ska kunna fi ra alla helger.

Skånemejerier och Åsens har produkterna som konsumenten efterfrågar inför årets stora baksäsong. Ostar från Allerum, Président och Galbani har en given plats på bordet under både jul och nyårsfestligheterna, medan Lindahls och Bravo erbjuder mellanmål som skapar stämning. Ladda upp med produkterna som låter konsumenten njuta av säsongens alla festligheter!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil