Nu vill Huj sälja till alla Ica-butiker

HUJ Creamy Cashew
Med siktet på Ica? Nu kan alla Ica-butiker i Sverige köpa in Hujs växtbaserade pålägg. Foto: Pressbild Huj
Från vecka 11 har alla Ica-butiker möjligheten att köpa in Hujs växtbaserade pålägg. Då blir företagets vegofärskostar lagerlagda på Icas lager.

Från vecka 11 har alla Ica-butiker möjligheten att köpa in Hujs växtbaserade pålägg. Då blir företagets vegofärskostar lagerlagda på Icas lager.

Från och med vecka 11 kommer alla Ica-butiker i Sverige ha möjlighet att köpa in växtbaserade pålägg från Alingsås-baserade livsmedelsföretaget Huj, skriver företaget i en pressrelease.
Den veckan blir ostarna, med varumärket Creamy cashew, lagerlagda på alla Icas lager och går därmed att beställa via ordinarie beställningssystem.

– Genom att distribueras på Ica har vi möjlighet att nå många nya städer och konsumenter med våra pålägg. Det är en viktig milstolpe på vår resa och för att uppfylla vår vision om ”att bli en klassiker för kommande generationer”, säger Hujs grundare och vd Alice Knap.

2018 lanserades Hujs första pålägg i några butiker i Göteborgs-regionen.
Det handlade då om en vegopastej i två smaker med sin bas i svenska vita bönor och solrostkärnor.
De följdes av en vegofärskost i fyra smaker.

– Att nötterna i vår vegofärskost är Fairtrade-märkta var något som jag tror bidrog till att vi blev lagerlagda hos Ica. Vi har fått uppfattningen att både deras ledning och konsumenter har ett stort intresse för hållbarhet, säger Alice Knap.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil