Ehrmann lanserar nytt i veganska desserter

Ehrmann lanserar nytt i veganska desserter
Foto: Ehrmann
Under vecka 7 lanserar Ehrmann ett nytt varumärke och i det märket kylda desserter som är helt växtbaserade utifrån att efterfrågan på området ökar.

Under vecka 7 lanserar Ehrmann ett nytt varumärke och i det märket kylda desserter som är helt växtbaserade utifrån att efterfrågan på området ökar.

Kylda desserter ökar i Sverige och efterfrågan på bra veganska desserter fortsätter, hävdar Ehrmann i en pressrelease.
Samtidigt menar man att utbudet inom desserter är begränsat för de som föredrar växtbaserat.

Under vecka 7 kommer Ehrmann veo till butikerna i två smaker – Chocolate och Salty caramel.

Ordet “Veo“ kommer från spanskan och betyder “Jag förstår“, berättar Ehrmann som menar att varumärket står för en positiv attityd till livet, ett nytänkande och är associerat med ekologiskt och en hälsosam livsstil.

Desserterna är kikärtsbaserade med en toppning baserad på kokosmjölk. Kikärter kräver lite vatten vid odling vilket ger ett lågt klimatavtryck.
Produkterna innehåller ingen soja och är fria från allergener. Det finns heller ingen palmolja i desserterna, meddelar Ehrmann inför lanseringen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil