Vill växa med 150 nya restauranger

Vill växa med 150 nya restauranger
Många fler tallrikar med sushi lär det bli när Sushi Yama förverkligat sina planer. Foto: Pressbild Sushi Yama

Sushi Yama vill göra en kraftig expansion och under de kommande fem åren öppna 150 nya enheter vid sidan av de 50 man idag har runt om i Sverige.

Man kan naturligtvis diskutera tajmingen men en dag ska pandemin ha blåst förbi och vi ha återgått till ett normalt tillstånd, resonerar Sushi Yama.

Nu offentliggör man en kraftfull expansion där kedjan vill öka antalet butiker från dagens 50 till 200 under en femårsperiod.

Funderar du på om du har plats för en restaurang så är det lokaler i storleksordningen 75-135 kvadratmeter bolaget söker och ligger de i citylägen eller i gallerior är det bra.

Några motorvägslägen är man inte ute efter men handelsområden utanför stadskärnorna går utmärkt.

Sushi Yama öppnade sin första restaurang 2008 och har på de tolv år som gått sedan dess ökat till dagens 50 enheter.

Nu ska man fyrdubbla det antalet och under 2021 öppna 25-30 nya restauranger på vägen mot 200.

Det handlar enligt publiciteten om städer på 30 000 invånare eller fler och drar du en linje mellan Göteborg och Kalmar kan du tänka att det är söder om den linjen man främst vill expandera vid sidan av Norrland där man nu är glest representerad.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil