Förnyar designen för smakfulla upplevelser

Arkivbild MostPhotos
Sundlings, ledande popcorn- och snacksleverantör till biografer och arenor, tar steget mot konsumentmarknaden med ett nytt utseende som fusionerar historia och framtid, betonar smak och kvalitet.

Sundlings, Nordens främsta leverantör av popcorn och snacks till biografer och arenor, tar nu ett ambitiöst steg mot konsumentmarknaden genom att presentera en förnyad design. Med över 30 års erfarenhet av att skapa utsökta popcorn och snacks, lanserar Sundlings stolt en design som återspeglar företagets passion för smak, kvalitet och oförglömliga upplevelser.

Emma Sundling Bustad, VD på Sundlings, delar insikter om den nya inriktningen: ”Sundlings är inte bara en leverantör av popcorn och snacks. Oavsett om det är på biografen, arenan, festen eller hemma i soffan vill vi sätta smak på varje upplevelse. Genom vår nya tagline, ’Taste your experience,’ välkomnar vi konsumenten in i vår värld av smaker med en vision om att smaken blir viktigare än själva platsen.”

Det nya utseendet representerar en fusion av företagets rika historia och framåtblickande vision. Genom färger och designelement som återspeglar passionen för smak och kvalitet, skapar det förnyade utseendet en nyfikenhet och igenkänning. Sundlings behåller kärnan i vad som gjort dem unika samtidigt som moderna och fräscha element introduceras för att fånga konsumentens intresse och väcka aptiten för snacks till liv.

Trots den visuella transformationen förblir kvaliteten och smakerna av Sundlings produkter konsekventa. Dessutom kommer nya, innovativa smaker att berika popcorn- och snacksfamiljen framöver. Den förnyade designen kommer att vara tillgänglig för njutning från början av 2024.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil