Försäljningsrekord – nu skänks intäkterna

David Ekelund, vd och medgrundare hos Icebug | Foto Pressbild
Det blev försäljningsrekord för Icebug under Black Friday. Nu skänker man intäkterna till Naturarvet för att skydda gammelskogar.

Inför Black Friday gick Icebug ut med att alla intäkter från Black Friday skulle doneras till Naturarvet.
Det innebär att Naturarvet nu får 893 000 kronor, som oavkortat kommer gå till att skydda en av Sveriges sista gammelskogar.

Icebug sänkte inte priserna på några produkter under Black Friday – i stället sålde man för fullpris för att sedan donera alla intäkter till den ideella insamlingsstiftelsen Naturarvet.

Under fredagen summerade försäljningen från Icebugs E-handel samt den egna butiken i Göteborg, upp till hela 893 000 kronor – vilket är Icebugs största försäljning någonsin under Black Friday.
Dessa pengar skänks nu oavkortat till Naturarvet, som kommer att använda pengarna till att köpa gammelskog och permanent skydda denna från avverkning.

Med gammelskog menas skogar som i regel är äldre än 120 – 140 år och som inte nämnvärt påverkats av skogsbruk.

– Vi ser ingen poäng i att sänka priserna under Black Friday och vill inte hetsa till onödig konsumtion, men om vi kan bidra till att skydda gammelskog är det något bra. Icebug finns inte till för att göra ägarna rika, Icebug finns till för att göra så stor positiv skillnad som möjligt, säger David Ekelund, vd och medgrundare hos Icebug.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil