Gränbystaden Uppsalas bästa köpcentrum

Gränbystaden Uppsalas bästa köpcentrum
Foto: Mostphotos
Företaget Evimetrix har genomfört undersökningen ”Svenskarnas favoritcentrum 2021” där det för Uppsalas del blev Gränbystaden som nådde högst i kundindex.

Företaget Evimetrix har genomfört undersökningen ”Svenskarnas favoritcentrum 2021” där det för Uppsalas del blev Gränbystaden som nådde högst i kundindex.

Det ska sägas från början att vare sig man fått högt eller lågt betyg i den här undersökningen ska man dra alltför långtgående slutsatser av den.
Underlaget är för klent för det och i Uppsalas fall handlar det om 300 konsumenter från hela länet som fått svara på frågor, för hela landet 7 000 konsumenter som uttalat sig om drygt 300 köpcentrum, gallerior och handelsplatser.

Men detta sagt har Gränbystadens galleri hamnat högst i ”nöjd kund-index”.
Från Uppsala ingick förutom Gränbystaden även Kvarnen-gallerian, Boland city och S:t Per-gallerian i undersökningen.

Förutom att nå högst i nöjd kund-index hamnade Gränbystaden på högst betyg i kategorierna mest trivsamma lokaler, bäst butiksutbud och bäst bemötande.
– Vi tycker att det här är jätteroligt och har firat med tårta. Framför allt är det ett kvitto på vårt målmedvetna arbete med att totalupplevelsen för våra besökare alltid har högsta fokus, säger Gränbystadens fastighetschef Thomas Levander till unt.se.

Kvarnen-gallerian fick det högsta kategoribetyget i Uppsala sett till hur fastighetsägaren har hanterat problematiken med covid-19.

Hela Uppsala-rankingen i undersökningen
(mätt i nöjd kund-index)
1. Gränbystadens galleria
2. Norra Gränbystaden.
3. S:t Per-gallerian.
4. Forum-kvarteret.
5. Gottsunda centrum.
6. Boländerna.
7. Kvarnen-gallerian.
8. Stenhagen centrum.
9. Boland city.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil