Gränbystaden Uppsalas bästa köpcentrum

Gränbystaden Uppsalas bästa köpcentrum
Foto: Mostphotos
Företaget Evimetrix har genomfört undersökningen ”Svenskarnas favoritcentrum 2021” där det för Uppsalas del blev Gränbystaden som nådde högst i kundindex.

Företaget Evimetrix har genomfört undersökningen ”Svenskarnas favoritcentrum 2021” där det för Uppsalas del blev Gränbystaden som nådde högst i kundindex.

Det ska sägas från början att vare sig man fått högt eller lågt betyg i den här undersökningen ska man dra alltför långtgående slutsatser av den.
Underlaget är för klent för det och i Uppsalas fall handlar det om 300 konsumenter från hela länet som fått svara på frågor, för hela landet 7 000 konsumenter som uttalat sig om drygt 300 köpcentrum, gallerior och handelsplatser.

Men detta sagt har Gränbystadens galleri hamnat högst i ”nöjd kund-index”.
Från Uppsala ingick förutom Gränbystaden även Kvarnen-gallerian, Boland city och S:t Per-gallerian i undersökningen.

Förutom att nå högst i nöjd kund-index hamnade Gränbystaden på högst betyg i kategorierna mest trivsamma lokaler, bäst butiksutbud och bäst bemötande.
– Vi tycker att det här är jätteroligt och har firat med tårta. Framför allt är det ett kvitto på vårt målmedvetna arbete med att totalupplevelsen för våra besökare alltid har högsta fokus, säger Gränbystadens fastighetschef Thomas Levander till unt.se.

Kvarnen-gallerian fick det högsta kategoribetyget i Uppsala sett till hur fastighetsägaren har hanterat problematiken med covid-19.

Hela Uppsala-rankingen i undersökningen
(mätt i nöjd kund-index)
1. Gränbystadens galleria
2. Norra Gränbystaden.
3. S:t Per-gallerian.
4. Forum-kvarteret.
5. Gottsunda centrum.
6. Boländerna.
7. Kvarnen-gallerian.
8. Stenhagen centrum.
9. Boland city.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil