Fortsätter sänka för medlemmar

Arkivbild MostPhotos
Coop fortsätter att sänka priserna för sina medlemmar. Den här gången handlar det om ett 60-tal varor med start 30 oktober.

Coop sänker priset på ett 60-tal varor under sex veckor med start 30 oktober.
– Vi vill ge fortsatt bäst pris för våra medlemmar, säger Coop Sveriges vd Marie Nygren.

Coops fokus på sina 3,9 miljoner medlemmar tar ny fart i samband med årets första vecka i november.
Över 60 artiklar under varumärkena Coop, Änglamark och Xtra får sänkt pris.

– Vi har valt ut familjevänliga varor för både skafferi, frys och kyl. Perfekta vardagsfavoriter för dagens alla måltider. Ända sedan tidigt i våras har vi intensifierat vår satsning på våra 3,9 miljoner medlemmar för att ge dem bäst pris. Det är tuffa tider vi lever i, och det här ett av många sätt som vi tar ansvar och ger en hjälpande hand, säger Marie Nygren.

Vardagsvaror och sortiment som får sänkt pris under veckorna 44-49 inkluderar knäckebröd, flera sorters bröd, proteinstarka varor som Gyros kebab, pulled pork, köttbullar, kycklingben, grillkorv och köttpålägg, helgfavoriter som pizzadeg och gnocchi, goda och snabba mellanmål, sojadryck, grönsaker som sparris och broccoli, lasagne, flingor, bakvaror som kakao och mandelmassa, pasta, ris, godis, snacks, rengöring, plastfolie, tvål, vegofärs, halloumiburgare och margarin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil