”Framtidens varuhus” i Malmö stängs nu

Foto Pressbild/Jenny Brandt Grönberg
Efter fyra år tycker Vasakronan att testverksamheten Beyound Us haft sin chans och stänger därför det som kallats ”Framtidens varuhus”.

Den aktuella pop up-arenan, som drivits av Voii Studios Frida Roos och Petra Hodel, drog igång 2019 med varumärken inom mode och sport, vid sidan av inredning.

Ambitionen med Beyound Us, var att skapa vad man kallade ”Framtidens varuhus”, en fysisk plats för företag att visa sina produkter när en stor del av handeln såg ut att övergå till att vara nätbaserad.

Upplägget var att varumärken utan fysisk butik skulle kunna hyra in sig hos Beyound Us mot en månadskostnad och visa upp sig.

Efter fyra år vill dock fastighetsägaren Vasakronan inte fortsätta försöket, skriver Sydsvenskan.

– Beyond Us har varit en testverksamhet för att aktivera kvarteret och prova ett nytt koncept. Nu känner vi att konceptet gjort sitt och vi har bestämt oss för att ta en paus och avveckla verksamheten på Södertull, säger Jesper Örtengren, affärsutvecklare på Vasakronan, till tidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil