H&M-ägda Sellpy får lämna Tradera

Foto Pressbild
Tradera slänger ut Sellpy efter kritik. Den H&M-ägda second hand-tjänsten har inte uppskattats av de andra användarna på plattformen.

Det är Di Digital som rapporterar att Sellpy nu får lämna Tradera.
H&M-ägda Sellpy har inte uppskattats av de andra användarna på plattformen.

– Det har funnits kritik, särskilt från säljare. Den här förändringen gör det mer attraktivt för privatpersoner och små företag att sälja kläder, skor och accessoarer på Tradera, eftersom annonserna inte försvinner i Sellpys stora utbud, säger Sofia Hagelin, kommunikationschef på Tradera, till Di.

– Vi vill skapa en så smidig, enkel och attraktiv upplevelse som möjligt för våra användare att sälja och köpa begagnade saker. Vår bedömning är att upplevelsen blir enklare och smidigare när vi nu städar bort speciallösningar som den med Sellpy, säger Sofia Hagelin.

Sellpys kommentar?
– På grund av Sellpys ökade sortiment har Tradera beslutat att avsluta samarbetet. Sellpy har nu ett sortiment på över 2 miljoner produkter som finns tillgängliga på Sellpys webbsida och i Sellpys app, säger Andrea Maricic, pressansvarig hos Sellpy, till Di.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil