H&M öppnar nytt i Skärholmen centrum

Arkivbild MostPhotos
H&M nysatsar i Skärholmen Centrum med butik på 2 700 kvadratmeter, meddelar fastighetsägaren som har fler nyheter för södra Stockholms centrum.

Skärholmen Centrum har tecknat avtal med H&M om etablering av en ny butik. Butiken får en yta på totalt 2 700 kvadratmeter.

Satsningen stärker Skärholmen Centrums roll som södra Stockholms stadskärna, skriver man i en pressrelease.

Skärholmens stadsdelsområde är Stockholms mest expansiva område och under de kommande åren ska tusentals nya bostäder byggas, fler företag etablera verksamhet och en knutpunkt för kollektivtrafik och transport skapas.

– H&Ms nysatsning i Skärholmen centrum är en mycket viktig del av arbetet för att stärka platsen inom handel, service och arbete. Det gör Skärholmen centrums utbud än mer attraktivt för boende och besökare med en relevant mix av samhällsservice, tjänster, nöjen, kultur, hälso- och sjukvård, handel och bostäder, säger Eva Enochsson, ansvarig hos fastighetsägaren Grosvenor.

Hos H&M är man nöjd över att kunna göra satsningen i Skärholmen.
– Vi uppgraderar fortsatt våra butiker i Sverige genom att erbjuda flera nya digitala lösningar. I det här fallet kommer kunderna i Skärholmen snart att ha tillgång till bland annat Budbee-skåp för att kunna hämta ut sina beställningar samt självskanningskassor för en snabbare check-out. Det är ett steg framåt i vårt arbete med att fortsatt investera i våra fysiska butiker, säger H&M:s Dirk Roennefahrt.

Förutom H&Ms nysatsning i Skärholmen centrum är det flera befintliga hyresgäster och däribland stora modekedjor som storsatsar.

Tidigare i år har Skärholmens stadsdelsförvaltning med sina 350 anställda flyttat in i nya lokaler vid Måsholmstorget i centrumet vars foodcourt uppdaterats.

Det är även sedan tidigare klart att Polisen etablerar ett nytt lokalpoliskontor med utbildningslokaler i Skärholmen med en total yta på 8 500 kvadratmeter med beräknad inflyttning i början av 2024

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil