Ica försäkringar ska satsa på hund och katt

Ica försäkrings vd Per Widemar | Foto Pressbild
Ica försäkringar börjar med hund- och kattförsäkring i egen regi. De nya försäkringarna erbjuds av bolaget från och med 1 oktober.

Från och med 1 oktober 2023 kommer hund- och kattförsäkringar lanseras i egen regi av Ica försäkring.

Målet är att erbjuda en av marknadens absolut bästa hund- och kattförsäkringar till konkurrenskraftiga priser i kombination med olika djurerbjudanden inom hela Ica, skriver bolaget.

I ungefär var femte hushåll finns minst en hund eller katt. Husdjuren får en allt viktigare roll i våra familjer och därmed ökar också försäkringsbehovet för våra pälsklingar.

Därför tar nu Ica försäkring fram en av marknadens mest omfattande och prisvärda djurförsäkringar, förklarar man.

– Nu när vi har möjlighet att själva påverka både pris, produkt och paketering kan vi också utmana marknaden på ett nytt sätt. Det handlar dels om att själva försäkringen ska ha bra villkor samt vara enkel och prisvärd, dels om olika kombinationserbjudanden med Icas djurmat eller Apotek Hjärtats djurapoteksprodukter. Det finns mycket spännande vi ska göra framåt, säger Ica försäkrings vd Per Widemar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil