Indiskas nya struktur Behåller 40 butiker

Foto Pressbild
Indiska fick nya ägare i november. Nu är planen för 2023 klar och kedjan kommer att satsa på 40 butiker som blir kvar. Det innebär att tre försvinner.

Nye ägaren Färna invest tog över ägandet av Indiska-kedjan i november efter konkursen.
Nu står det klart hur butiksstrukturen framöver kommer att se ut.

Indiskas nye ägare väljer att satsa vidare i 40 butiker. Endast två väljs bort – två i Malmö där Emporia och Mobilia försvinner samt popup-butiken hos Åhléns på Fridhemsplan i Stockholm.

– I Malmö är planen framåt att leta nya butikslägen för att säkerställa den fysiska närvaron. I Stockholm kunde vi under november slå upp portarna till en helt ny butik på Kungsgatan vid Hötorget och inviga den ombyggda butiken i Halmstad, säger vd Eva Kaiser.Indiska fortsätter även sin satsning online.
– Vi fortsätter att satsa på digital tillväxt och i dagsläget kan vi välkomna våra svenska, norska och finska kunder tillbaka till vår e-handel. Inom en snar framtid kommer vi även att återigen öppna upp för resten av Europa på e-handeln” säger marknads- och e-handelschef Hanna Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil