Inga skolungdomar släpps in skoltid

Foto MostPhotos
Skolungdomar är inte längre välkomna hos Coop i Bengtsfors efter återkommande snatterier. Butikens ledning ser sig nödgad att ta beslutet.

Coop i Bengtsfors släpper inte längre in skolungdomar i butiken under skoltid. Butiks ledning har fattat beslutet efter återkommande snatterier.
Det är när en närliggande skola har raster som snatterierna genomförts och trots flera försök att råda bot på problemet har situationen fortsatt.

Det har tvingat butiksledningen till det drastiska beslutet, skriver Dalslänningen.
– Vi har haft en dialog med rektorn och bestämt att ungdomar på Bengtsgården inte får handla under skoldagen. Efter skoldagen är det fritt fram som vanligt. Det blev ohanterbart så vi var tvungna att markera, säger butikschefen Cecilia Karlsson till lokaltidningen.

Enligt Karlsson har skolungdomarna respekterat beslutet och det öppnar för att förbudet upphävs.
– Vi är jättenöjda så vi kommer att släppa på förbudet snart, säger Cecilia Karlsson till tidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil