Inga skolungdomar släpps in skoltid

Foto MostPhotos
Skolungdomar är inte längre välkomna hos Coop i Bengtsfors efter återkommande snatterier. Butikens ledning ser sig nödgad att ta beslutet.

Coop i Bengtsfors släpper inte längre in skolungdomar i butiken under skoltid. Butiks ledning har fattat beslutet efter återkommande snatterier.
Det är när en närliggande skola har raster som snatterierna genomförts och trots flera försök att råda bot på problemet har situationen fortsatt.

Det har tvingat butiksledningen till det drastiska beslutet, skriver Dalslänningen.
– Vi har haft en dialog med rektorn och bestämt att ungdomar på Bengtsgården inte får handla under skoldagen. Efter skoldagen är det fritt fram som vanligt. Det blev ohanterbart så vi var tvungna att markera, säger butikschefen Cecilia Karlsson till lokaltidningen.

Enligt Karlsson har skolungdomarna respekterat beslutet och det öppnar för att förbudet upphävs.
– Vi är jättenöjda så vi kommer att släppa på förbudet snart, säger Cecilia Karlsson till tidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

Nytt bananinitiativ ska mosa matsvinnet

Ett nytt bananinitiativ ska inspirera till att minska matsvinnet. I kampen mot svinnet lanseras nu Bananboken, en receptsamling med svinnsmarta recept.

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil