Inredningsföretag köper studio

Foto Pressbild
Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall, med grundarna David Johansson och Mats Bergvall, skriver man i en presstext.
De två startade studion tidigare i år, efter att under lång tid ha varit ansvariga för nya affärer på Ica Sverige, bland annat Icanders.

Nitton93 har under de senaste tre åren utvecklat ett koncept för hur de tar sin erfarenhet från detaljhandeln till restaurangbranschen med flera välkända kunder.

– Det här är en fantastisk utveckling för oss. Storbolag har oftast en trögrörlighet som hämmar kreativitet och snabba leveranser vilket är ett handikapp i snabbrörliga prispressade tider. I och med att vi nu blir en del av Nitton93 kan vi utöver utveckling av produkt och koncept också erbjuda inredning, utrustning och projektledning, säger Mats Bergvall, ansvarig konceptutvecklare på Studio Johansson Bergvall.

Planen är att på sikt komplettera med affärsutvecklare och projektledare för att täcka det befintliga och hela tiden ökande behovet på marknaden.
Nitton93 inredningar har bland annat haft kunder inom dagligvaruhandeln (Axfood och Pressbyrån), restaurangkedjor (Brödernas, Pinchos och Sibylla), sällanköpshandeln (Clas Ohlson, Elgiganten, Stadium) och handel av tjänster (Björn Axén).

– Framgång för oss är att skapa framtidens butiksupplevelser tillsammans med våra kunder. Att nu utöka vårt erbjudande och fortsätta att utveckla företaget genom att erbjuda fler tjänster vid sidan av och tillsammans med inredning ligger helt rätt i vår tid, säger Erik Hagerius, vd för Nitton93 inredningar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil