Intressant produkt från Schysst Käk

Foto Pressbild
Schysst käk tar sin redan populära kebabsås till nästa nivå med lanseringen av Schyffeln™ – en innovativ såsgaffel som är designad för att ge den perfekta kombinationen av kebab och sås i varje tugga.

Efter att ha tagit Sverige med storm sedan lanseringen av sina kebabsåser i klämflaska 2021, tar nu Schysst käk ytterligare ett steg framåt med denna banbrytande produkt.

Amir Kheirmand, vd och grundare av Schysst käk, förklarar att målet var att skapa en gaffel som verkligen gav ”extra allt” i varje tugga. Efter nästan ett års arbete är resultatet äntligen här. Schyffeln™ förändrar spelplanen för hur man upplever kebab och sås – det är inte längre bara en måltid, det är en upplevelse.

Schyffeln™ är resultatet av rigorösa tester och nära samarbete med Bakek Überwachungsverein för att hitta det optimala förhållandet mellan kebab och sås för den svenska smakpaletten. Med en imponerande sås/tugga-andel på 27,4% och ett flöde på 1,7cl/sek säkerställer Schyffeln™ att varje tugga är fylld med den perfekta mängden sås.

Denna banbrytande innovation tar nu marknaden med storm och rullas ut i svenska dagligvaruhandeln från och med måndag vecka 13. Schyffeln™ kommer att finnas tillgänglig på alla Schysst käks kebabsåser och erbjuder en unik såsupplevelse som tidigare inte varit möjlig.

För att ytterligare understryka sitt engagemang för kvalitet och miljömedvetenhet är Schyffeln™ Babek A1-klassificerad och tillverkad i miljövänlig livsmedelsklassad plast. Schysst käk rekommenderar att använda en Schyffeln™ per måltidsdeltagare för att säkerställa den bästa möjliga såsupplevelsen.

Med Schyffeln™ tar Schysst käk kebabupplevelsen till nya höjder och visar återigen sitt engagemang för att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till sina kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil