KÄLLARBACKEN® – bubblande storsäljare som fortsätter öka!

Den alkoholfria folkfavoriten KÄLLARBACKEN® mousserande jordgubb 0,0% fortsätter öka i rekordfart och finns numera i över 1200 butiker över hela landet.

KÄLLARBACKEN® passar utmärkt när man vill ha något riktigt festligt att skåla i och är ett utmärkt val för alla tillfällen, åldrar och årstider. Den är frisk, härligt mousserande med lagom sötma och har en mogen och balanserad jordgubbssmak.               

Denna folkfavorit är en riktig storsäljare med sin lyxiga foliering, grimma och äkta naturkork och är det självklara alkoholfria valet för alla, oavsett ålder och årstid!

KÄLLARBACKEN® görs på koncentrat av solmogna jordgubbar som genom en skonsam tillverkningsprocess bibehåller den genuina smaken av sommar, serveras väl kyld (6-8 grader).

Finns hos Coop, Willys, Hemköp, Tempo, Citygross mfl. 

Rek. 49,90 – 59,90 kr   750 ml

KÄLLARBACKEN® representeras i butik av NextStore:  

order@nextstore.se   070-548 23 00

Utöver centrala listningar hos Coop och Axfood så distribueras KÄLLARBACKEN® viaFlaivy.com. Flaivy finns även hos Stockfiller

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil