KÄLLARBACKEN® – bubblande storsäljare som fortsätter öka!

Den alkoholfria folkfavoriten KÄLLARBACKEN® mousserande jordgubb 0,0% fortsätter öka i rekordfart och finns numera i över 1200 butiker över hela landet.

KÄLLARBACKEN® passar utmärkt när man vill ha något riktigt festligt att skåla i och är ett utmärkt val för alla tillfällen, åldrar och årstider. Den är frisk, härligt mousserande med lagom sötma och har en mogen och balanserad jordgubbssmak.               

Denna folkfavorit är en riktig storsäljare med sin lyxiga foliering, grimma och äkta naturkork och är det självklara alkoholfria valet för alla, oavsett ålder och årstid!

KÄLLARBACKEN® görs på koncentrat av solmogna jordgubbar som genom en skonsam tillverkningsprocess bibehåller den genuina smaken av sommar, serveras väl kyld (6-8 grader).

Finns hos Coop, Willys, Hemköp, Tempo, Citygross mfl. 

Rek. 49,90 – 59,90 kr   750 ml

KÄLLARBACKEN® representeras i butik av NextStore:  

[email protected]   070-548 23 00

Utöver centrala listningar hos Coop och Axfood så distribueras KÄLLARBACKEN® viaFlaivy.com. Flaivy finns även hos Stockfiller

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil