Karamellkungen blir Candyking

Här är en del av upplägget kring det nyöversatta varumärket Candyking. | Foto: Pressbild
Vad blir Karamellkungen i översättning om inte Candyking? Det har Cloetta insett och byter nu det svenska varumärket mot dess engelska motsvarighet.

Cloetta pick & mix storsatsar på varumärket CandyKing som ersätter Karamellkungen, och lanserar ett nytt butikskoncept tillsammans med en reklamkampanj.
Den nya payoffen ”Life is Sweet” är en lättsam påminnelse om att fånga glädjen i livets små stunder, skriver företaget. Det nya 360-graderskonceptet ska lyfta hela lösgodiskategorin och stärka Candykings varumärke. CandyKing satsar på nya ställösningar i butik och introducerar även start & stopp-konceptet nationellt, vilket innebär att det finns ett tydligt shoppingflöde i lösgodishyllan och att skoporna alltid hålls fräscha genom rengöring efter varje användning.

– Vi vill lyfta hela kategorin eftersom det som finns ute i butik i dag är ganska generiskt. Vi vill förändra detta genom att erbjuda en helt annan upplevelse, det ska vara lika roligt att möta Candyking i olika kanaler som att välja och äta lösgodis, säger Mattias Jönsson hos företaget.

Under hösten ska Candyking synas i allt från tv-reklam till sociala medier. Man jobbar även med influencers och lanserar en ny hemsida.
– Kategorin har tidigare drivits av pris men nu flyttar vi fokus till upplevelser för både kunder och konsumenter, före och under besöket, samt hela vägen hem till soffan, säger Sara Sturesson hos Cloetta pick & mix.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil