Kivik börjar sälja årets premiummust

Foto Pressbild
Nu är 2022 års premiummuster här, meddelar Kiviks musteri som konstaterar att årets äppelskörd varit god både vad avser volym och kvalitet.

På familjeföretaget Kiviks Musteri är man extra nöjd med aromen på årets äpplen, som nu förvandlas till landets bredaste mustsortiment och nu lanseras 2022 års varianter inom premiumserien ”Våra finaste”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Kiviks Musteri är en av Sveriges största äppelodlare och framställer landets bredaste sortiment av äppelmust.
Utöver storsäljaren Årets skörd, som funnits ända sedan 1970 och är framställd på enbart pressade, svenska äpplen, tar man på Kiviks musteri varje år fram ett unikt sortiment av lite finare muster. 

Årets nytillskott i serien Våra finaste är Svinaberga ekologisk, Aroma och Karakås, varav både Svinaberga och Karakås är favoriter som kommer i repris. 
Även i år har sorterna Cox, Paradismust, Gravensteiner och Solnäs gård pressats i nya upplagor och kommer därmed tillbaka.

Som det naturliga hantverk äppelodling och must är, finns dessa muster endast tillgängliga i små volymer under en begränsad tid – så långt äpplena räcker helt enkelt. 
Musterna finns att köpa i företagets butiker i Kivik och på Solnäs gård utanför Lund, men ska från januari också gå att köpa i företagets kommande webbshop.

– Många vill ta tillvara alla äpplen de har i trädgården. Det ökar intresset både för att musta själv och för äppelmust som företeelse. Vi bidrar till den trenden genom att erbjuda landets bredaste sortiment av äppelmust, med både storsäljare och mer nischade varianter, säger Carl Levinsson, femte generationen i grundarfamiljen som fortfarande äger företaget på Österlen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil