Klassiker får nytt utseende

Foto Pressbild
Marabous chokladkakor får en modern makeover samtidigt som de behåller sin kända smak och gula förpackning. Under 2024 lanserar Marabou en fräsch design med lekfulla element, inspirerad av sitt svenska arv och historia.

Uppdaterad förpackningsdesign
Den nya designen lyfter fram chokladen med ett större och unikt utformat ”M” för varje smak. Förpackningen har fått en färggladare och tydligare look, med förbättrad text, Cocoa Life-märkning och Made in Sweden-symbol.

Förbättrad chokladkaka
Chokladkakans form har också fått en uppdatering för en mer generös smakupplevelse. Varje ruta är nu tjockare, vilket ger mer choklad i varje tugga.

En hjärtlig överraskning
Marabous mjölkchokladkaka får en speciell hjärtbit på insidan av förpackningen, som ett tecken på extra kärlek till deras mest ikoniska produkt.

Modernisering av fabriken
Samtidigt investerar Marabou i en ny produktionslinje i sin Upplands Väsby-fabrik för att öka produktionen och säkra svensk tillverkning för framtiden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil