Lager 157 öppnar butik i Kista galleria

Foto MostPhotos
Dags för kedjans 63:e butik blir det när Lager 157 i augusti öppnar sin butik i Kista galleria. Invigningsdatum är satt till 18 augusti.

Den 18 augusti slår Lager 157 upp portarna till en helt ny butik i Kista galleria, skriver kedjan i en pressrelease där man lovar att under lanseringsveckan kommer det att finnas fantastiska öppningserbjudanden och självklart är butiken fylld av höstens nyheter, lagom till skolstarten.

– Det är roligt att äntligen få öppna i Kista galleria där vi länge haft en ambition och vilja att etablera. Vi vill komma närmare våra befintliga kunder och nå ut till ännu fler, säger Johanna Winther, internationell försäljningschef hos Lager 157. 

Butiken blir en fullkonceptsbutik med kläder och sneakers till hela familjen.
Lager 157 finns idag i hela Norden med 63 butiker, Kista inräknad.

– Vi är jätteglada över att Lager 157 valt att öppna hos oss i Kista galleria. Modeaktören kommer att bli ett mycket bra och inspirerande tillskott både för våra målgrupper och butiksmix, säger Katja Bolander som är centrumchef hos Kista galleria.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil