Lager 157 öppnar butik i Kista galleria

Foto MostPhotos
Dags för kedjans 63:e butik blir det när Lager 157 i augusti öppnar sin butik i Kista galleria. Invigningsdatum är satt till 18 augusti.

Den 18 augusti slår Lager 157 upp portarna till en helt ny butik i Kista galleria, skriver kedjan i en pressrelease där man lovar att under lanseringsveckan kommer det att finnas fantastiska öppningserbjudanden och självklart är butiken fylld av höstens nyheter, lagom till skolstarten.

– Det är roligt att äntligen få öppna i Kista galleria där vi länge haft en ambition och vilja att etablera. Vi vill komma närmare våra befintliga kunder och nå ut till ännu fler, säger Johanna Winther, internationell försäljningschef hos Lager 157. 

Butiken blir en fullkonceptsbutik med kläder och sneakers till hela familjen.
Lager 157 finns idag i hela Norden med 63 butiker, Kista inräknad.

– Vi är jätteglada över att Lager 157 valt att öppna hos oss i Kista galleria. Modeaktören kommer att bli ett mycket bra och inspirerande tillskott både för våra målgrupper och butiksmix, säger Katja Bolander som är centrumchef hos Kista galleria.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil