Lagerhaus ser läge att öppna butiker

Pressbild Lagerhaus
Nu öppnar Lagerhaus sin sjätte nya butik under 2022 och hävdar att det nu är rätt läge att satsa på fler fysiska butiker på orter med tillväxt.

När Lagerhaus nästa vecka öppnar en butik på Svartbäcksgatan i centrala Uppsala är det butik nummer 56 för den expansiva kedjan.
Det är dessutom den sjätte nyöppningen – en per månad – under första halvåret 2022.

Att man öppnar i Uppsala är remarkabelt även ur en annan aspekt. Här har nämligen kedjan funnits med en första butik sedan 2010.
Under året har Lagerhaus – hittills – öppnat butiker i Töcksfors, Sollentuna, Tyresö, Solna och Umeå.

– Det är en efterlängtad butik i den centrala delen av Uppsala. Staden är en attraktiv handelsplats och vi har redan många kunder i Gränby köpcentrum, säger vd Martin Almerud i ett pressmeddelande om butik nr 2 i Uppsala. – Efter att city fått sig ett ansiktslyft så känns det som rätt läge att utöka butiksfloran, kompletterar Lagerhaus innehållsansvariga Frida Grahn till lokaltidningen unt.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil