Lämnar Hemköp för toppjobb på Apoteket

Nina Eriksson affärsområdeschef, Apoteket | Foto Pressbild
Nina Eriksson lämnar sitt vice vd-jobb hos Hemköp och ska nu bli affärsområdeschef för Apotekets nästan 400 enheter.

Det var i april 2018 som Nina Eriksson började jobbet som driftschef och vice vd för Hemköp, där hon dock haft en annan arbetsuppgift sedan årsskiftet.
Nu lämnar hon även den och blir istället affärsområdeschef hos Apoteket.

– Det känns fantastiskt spännande att få ta mig an den här rollen. Branschen är på en otroligt spännande resa och att få vara med på den känns inspirerande. Min drivkraft har alltid varit att förenkla och förbättra för alla medarbetare inom hela organisationen med service, försäljning och medarbetarskap i fokus. Med den kunskap som jag har byggt upp genom åren vill jag tillsammans med alla medarbetare ta Apoteket till nästa steg, säger Nina Eriksson i en kommentar. 

Nina Eriksson kommer att ingå i bolagsledningen.
– I en samlad organisation för butikerna med Nina som ledare ökar vi nu takten. Nina har en gedigen erfarenhet med fokus på butiksdrift och försäljning, och hon kommer tillsammans med våra fantastiska medarbetare att fortsätta göra betydelsefulla insatser för våra kunder. Nina är varmt välkommen till Apoteket, säger vd Rasmus Nerman i en kommentar. 

Innan åren hos Hemköp arbetade Nina Eriksson hos Clas Ohlson, bland annat som landschef i Sverige och Storbritannien.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil