Lanserar färdigpackat med smakgaranti

Picadeli kommer nu med smakgaranti | Foto Pressbild
Picadeli lanserar nu ett sortiment med färdigpackade produkter som man ser som ett nytt steg i att revolutionera konceptet hälsosam snabbmat.

Picadeli tar nu, som man beskriver det, nästa steg i att revolutionera snabbmaten och lanserar nu ett sortiment med färdigpackade produkter. 
Den nya satsningen innebär ett brett sortiment av färdigförpackade convenience-produkter med ambitionen att lyfta smakupplevelsen rejält jämfört med dagens utbud, skriver Picadeli i en pressrelease där man påpekar att man ”för att visa att man menar allvar” lanseras samtliga produkter med smakgaranti.  

– Det ska vara ett sug efter att äta Picadelis färdigmat, inte en nödlösning. Vår kategorianalys visar att våra konsumenter älskar god och snabb mat, samtidigt som de vill ha spännande och hållbara produkter och vi har såklart lyssnat, säger Picadelis chefskock Ted Hallberg.

– Växtbaserade alternativ har lagts till, allt rött kött har tagits bort och framförallt har vi lagt otaliga timmar på att få till smakerna, allt för att kunna erbjuda kunderna fast food de la future i nya tappningar, tillägger han. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil