Lanserar ny design för eko och rättvist

Lanserar ny design för eko och rättvist
Foto: Sackeus
Eguale, Göteborgs-baserat varumärke för ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe, choklad och te, gör en nylansering i nydesignade förpackningar.

Eguale, Göteborgs-baserat varumärke för ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe, choklad och te, gör en nylansering i nydesignade förpackningar.

Eguale har renodlat logotypen och gett förpackningarna olika färger utifrån kafferostning eller tetyp.
Tanken är att även chokladen man saluför ska få en ny design inom kort.

– Många konsumenter vill handla mer rättvist och ekologiskt, men upplever att det inte alltid är så lätt att hitta rätt produkter i hyllorna, säger Eguales vd Jens Baagoe.
– Detta har vi tagit till oss och därför skapat vår nya design. Dessutom har vi gjort förpackningarna lite gladare och kaxigare, det ska vara kul att göra gott.

Som en del i lanseringen vill Eguale även sprida kunskap kring Fairtrade och anordnar därför #fikaforrattvisa, en Instagram-tävling som pågår under maj månad.
Equale är en del av Sackeus AB, ett svenskt livsmedelsföretag grundat 1976 och med inriktningen att förbättra livsvillkoren för människor genom handel med små producenter i utvecklingsländer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil