Lanserar ny design för eko och rättvist

Lanserar ny design för eko och rättvist
Foto: Sackeus
Eguale, Göteborgs-baserat varumärke för ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe, choklad och te, gör en nylansering i nydesignade förpackningar.

Eguale, Göteborgs-baserat varumärke för ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe, choklad och te, gör en nylansering i nydesignade förpackningar.

Eguale har renodlat logotypen och gett förpackningarna olika färger utifrån kafferostning eller tetyp.
Tanken är att även chokladen man saluför ska få en ny design inom kort.

– Många konsumenter vill handla mer rättvist och ekologiskt, men upplever att det inte alltid är så lätt att hitta rätt produkter i hyllorna, säger Eguales vd Jens Baagoe.
– Detta har vi tagit till oss och därför skapat vår nya design. Dessutom har vi gjort förpackningarna lite gladare och kaxigare, det ska vara kul att göra gott.

Som en del i lanseringen vill Eguale även sprida kunskap kring Fairtrade och anordnar därför #fikaforrattvisa, en Instagram-tävling som pågår under maj månad.
Equale är en del av Sackeus AB, ett svenskt livsmedelsföretag grundat 1976 och med inriktningen att förbättra livsvillkoren för människor genom handel med små producenter i utvecklingsländer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil