Lanserar ny islatte lägre sockerinnehåll

Sara Berger, vd för Sproud, lanserar nästa generations islatte | Foto: Pressbild
Nu lanserar Sproud en ny islatte, växtbaserad och med 30 procent lägre sockerinnehåll än motsvarande drycker på marknaden, enligt företaget.

Nu lanserar Sproud vad man kallar ”nästa generations islatte”; växtbaserad med 30 procent lägre sockerinnehåll än motsvarande drycker på marknaden, enligt Sproud, och certifierad av Sugarwise för det reducerade sockerinnehållet. 
Kaffet är Fairtrade-certifierat, förpackas i en klimatsmart kartong och grundar sig på Sprouds växtbaserade dryck vilket gör den till ett hållbart och självklart val för dem som gillar islatte, skriver företaget i en pressrelease.Färdig kaffedryck för take-away är en växande trend i kyldiskarna runt om i världen. Nu kommer Sproud ut på marknaden med två växtbaserade varianter av islatte, en original och en med smak av salt karamell. 
Drycken innehåller 20 procent Fairtrade-certifierat kaffe som blandas med Sprouds växtbaserade dryck gjort på ärtprotein. 

– Det känns alltid lika kul att få introducera nya, klimatsmarta och växtbaserade alternativ på marknaden. Vi vill visa att det inte ska behöva vara så svårt att ställa om till en mer hälsosam och hållbar livsstil utan tvärtom. Det är ett både enkelt och gott att komma över till the Alt. Side, säger Sara Berger, vd för Sproud.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil