LET´S TACO BOUT NEWS!

Fruity Salsa är en fruktig och fräsch salsa med 84% mango. Passar som topping till tacos eller som dipp till nachos och glass.

Konsumenternas nyfikenhet på nya och spännande produkter ökar och Fruity Salsa passar perfekt in som komplement i taco-segmentet och i produktlinjen.

Refried Black Beans består av långkokta svarta bönor med jalapeño och spiskummin. Receptet har varit med sedan El Taco Trucks start 2012 och har tidigare kommit i en mindre storlek. Nu uppgraderas burkens storlek till 450g så att man har möjlighet att bjuda vänner och familj på Refried Black Beans som ett mättande protein till tacos och burritos!

Under de senaste åren har man sett en ökad nedskärning på köttkonsumtion och att allt fler konsumenter testar på mer vegetariskt. Bönans popularitet har därav ökat som ett alternativt protein! Bönor är både bättre för miljön och snällare mot plånboken.

Produkterna finns tillgängliga från och med idag! 

Fruity Salsa: Hemköp: 101359777

Refried Black Beans: ICA: 222054, COOP: JA, Hemköp Centralt: 101359788

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil