Team Rynkeby bakom 35 miljoners-donation

Team Rynkeby bakom 35 miljoners-donation
Glada miner när man kan donera 35 miljoner kr till viktiga ändamål. Foto: Pressbild.
Team Rynkeby – God morgon donerar totalt 35 miljoner kronor till Barncancerfonden & Barnhjärnfonden. Nu har man överlämnat den imponerande checken.

Team Rynkeby – God morgon donerar totalt 35 miljoner kronor till Barncancerfonden & Barnhjärnfonden. Nu har man överlämnat den imponerande checken.

God morgon är huvudsponsor till välgörenhetsprojektet Team Rynkeby – God morgon som under lördagen lämnade över den årliga checken till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden på hela 35 miljoner svenska kronor.
Projektet blir ännu en gång den största enskilda bidragsgivaren till Barncancerfonden.

Projektåret 2021 har minst sagt varit ett speciellt år på många sätt. Till följd av rådande pandemi har insamlingsevenemang ställts in och många företag har jobbat i motvind, vilket givetvis också påverkar välgörenhetsorganisationer. Som så många andra evenemang blev även årets cykling till Paris inställd på grund av pandemin, summerar företaget i en pressrelease.

– Vi ställde aldrig in, vi ställde om. Detta har inneburit logistiska förändringar och mycket kreativitet, men det har på många sätt ändå varit ett framgångsrikt år, säger Paul Chronqvist Svensson, landschef för Team Rynkeby Sverige.
– Vi har hittat alternativa insamlingsvägar och tack vare fortsatt stort engagemang från deltagarna, har vi trots pandemitider lyckats samla in en stor summa pengar, tillägger han.

Totalt överlämnades en donation på 35 009 871 kronor, varav 28 989 193 kr gick till Barncancerfonden och 6 020 678 kr till Barnhjärnfonden.
– Ett fantastiskt resultat! Jag vet själv hur det är att sitta på cykeln och kämpa under ett helt år, vilken glädje och stolthet man känner när man klarar av projektet i sin helhet. Alla cyklister är våra hjältar som vi fortsätter att stötta genom vårt varumärke God morgon, säger Magnus Berndtsson, vd för Eckes-Granini Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil