Lidl bidrar med hjälp till Ukrainas folk

Schwarz-gruppen, som Lidl tillhör, kommer att stödja Ukraina med 10 miljoner euro | Foto: Pressbild
Lidl och Schwarz-gruppen bidrar med nödhjälp för 10 miljoner euro till Ukraina. Det handlar om mat, kläder och annat till flyktingar från kriget.

Lidl Sverige kommer, tillsammans med övriga företag i Schwarz-gruppen, donera mat, kläder och hygienprodukter motsvarande 10 miljoner euro för att hjälpa flyktingar i områdena nära gränsen till Ukraina.
I svåra tider är det viktigt för alla företag att leva upp till sitt ansvar. Lidl är sedan tidigare känt för sina snabba och obyråkratiska insatser och går denna gång gått samman med företagen i sin koncern för att se över var företaget kan göra störst skillnad, konstaterar Lidl i en pressrelease.

– Vi är bestörta över vad som händer i Ukraina och följer utvecklingen mycket noga. Vi har tillsammans med våra internationella kollegor sett över var vår hjälp kan göra störst skillnad, säger Johan Augustsson som är Sverige-chef för Lidl.

– Lidl kommer, tillsammans med övriga företag i vår koncern Schwarz-gruppen, donera mat, kläder och hygienprodukter motsvarande 10 miljoner euro för att hjälpa flyktingar i områdena nära gränsen till Ukraina, tillägger Augustsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil