Lidl, Coop och Ica galanominerade

Foto : Skärmdump från http://dagligvarugalan.se/
Lidl Sverige är liksom Stora Coop Lund och Ica Kvantum Liljeholmen nominerade till priset för årets frukt- och gröntavdelning vid Dagligvarugalan.

Lidl Sveriges arbete för att erbjuda färsk frukt och grönt av högsta kvalitet uppmärksammades när finalisterna i Dagligvarugalan presenterades under gårdagen, meddelar koncernen i ett pressmeddelande.
Samma sak skulle kunna sägas om Stora Coop Lund och Ica Kvantum Liljeholmen, de två andra nominerade till priset.

– Vi vill erbjuda alla våra kunder högsta kvalitet till bästa pris, oavsett typ av produkt. Att vi uppmärksammas för arbetet med vårt färska frukt- och grönsakssortiment är ett erkännande för alla våra medarbetare ute i butikerna och lagren samt på inköpsavdelningen. Det visar också att vårt arbete att erbjuda färska varor året om bär frukt, säger Juuso Mattila som är försäljningschef för frukt och grönt hos Lidl Sverige.

Övriga finalister är Stora Coop i Lund och Ica Kvantum Liljeholm och vilken av de tre nominerade som vinner avslöjas på Dagligvarugalan 13 oktober.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil