Under 130 år av kaffekärlek har Lindvalls Kaffe arbetat för att hitta de bästa råvarorna, ta fram den perfekta rostningsgraden och förfina
sina recept till perfektion. Nu lanseras nya stilrena och moderna förpackningar till kafferosteriets uppskattade kaffesorter. Insidan är dock densamma – samma goda rostning och recept som du redan älskar.
Kaffe är mäktigt. Och stunden ovärderlig. Genom de nya förpackningarna möts tradition med modern elegans. Bland Lindvalls totalt 15 kaffesorter finns garanterat något för alla smaker och för alla tillfällen. De nya, effektfulla förpackningarna är en hyllning till din favoritsmak – oavsett om du föredrar mörkrost eller mellanrost, klassiskt kokkaffe eller Lindvalls helt unika sorter TRICOLORE och BRAZIL.

Upptäck en ny era av kaffeupplevelser med Lindvalls Kaffe

Lindvalls Kaffe är ett lika självklart val på släktfiranden och eftermiddagsfikan på jobbet som det var under kungabröllopet 1976.
Det kaffe som du idag serverar till vänner och familj är resultatet av beprövade rostningstekniker, ekologiskt ansvarsfulla metoder och
noggrant utvalda bönor sedan 1891. Nu samlas all denna kunskap, erfarenhet och tradition i en ny förpackningsdesign som direkt fångar din blick i butikshyllan.

Samma recept, rostning och smaker i nya, moderna förpackningar:
MELLAN, MÖRK, TRICOLORE, BRAZIL, KOK & MELLAN EKOLOGISK.

De nya förpackningarna lanseras vecka 49.