Satsar på lokalt kaffe

Gute rosteri blir leverantör av kaffe till Ica Maxi Visbys nya kafferi och matbar, Icanders.
En egen kafferostning från Gute rosteri kommer även att säljas i butiken.

– Det är så roligt att få jobba med Jelle van Echelpoel som är så passionerad för att skapa ett kaffe i världsklass, det är väldigt inspirerande, säger Moa Lilja, handlare på Ica Maxi Visby.
– Det är så här vi vill fortsätta jobba med våra lokala företag och producenter på Gotland, gemensamma partnerskap med stort utrymme för att utvecklas tillsammans.

– Jag blev otroligt glad när Ica Maxi hörde av sig. Inte minst får jag chansen att ännu bättre kunna sprida min passion för kaffe av hög kvalité och det är spännande att Gute rosteri kommer få vara en så viktig del av Icanders, säger Jelle van Echelpoel som grundat Gute rosteri.
– Sedan är detta ett viktigt samarbete för min verksamhet och visar vad man kan göra tillsammans på Gotland, påpekar han.

– Det här samarbetet är en viktig del i Ica Maxi Visbys hållbarhetsarbete, Maximal gemenskap, där arbetet med lokala producenter är en av flera viktiga delar. Det är i linje med strategin att skapa djupare partnerskap där man kan utvecklas tillsammans, avslutar Paul “Dino” Larsson, handlare Ica Maxi Visby.

Låter sig väl smaka…inte så konstigt när det är lokalt kaffe i samarbete på Gotland. | Foto: Pressbild

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

Juridiken i julhandeln

Öppet köp, bytesrätt, ångerrätt… I julhandeln ökar frågorna om juridiken kring julklapparna. Vi reder ut de vanligaste juridiska frågorna tillsammans med Familjens Jurist.

Ica återkallar felmärkt kallrökt lax

Ica återkallar felmärkt kallrökt lax

Ica återkallar Ica kallrökt lax skivad 150 gram. Det gör man efter att ha upptäckt att förpackningen blivit märkt med fel bäst före-datum.

1,3 miljoner paket på ett dygn

1,3 miljoner paket på ett dygn

Det är ett nytt rekord för Postnord. Nästan 1,3 miljoner paket under ett dygn är facit efter senaste Black friday, 25 procent upp gentemot förra året.

Avtal klart för Coops nya centrallager

Avtal klart för Coops nya centrallager

Nu har Coop logistik AB formellt skrivit avtal med kapitalförvaltningsbolaget DWS kring Coops nya centrallager vilket byggs i Eskilstuna logistikpark.

”Oväntad ökad konkurrenskraft”

”Oväntad ökad konkurrenskraft”

Trots konjunkturnedgång och en stark krona anser svenska livsmedelsproducenter att svenska livsmedel ökat i konkurrenskraft under tredje kvartalet.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.