Satsar på lokalt kaffe

Låter sig väl smaka…inte så konstigt när det är lokalt kaffe i samarbete på Gotland. | Foto: Pressbild
Ica Maxi Visby och Gute rosteri inleder ett nytt samarbete där rosteriet ska leverera kaffe till stormarknadens nya kafferi och matbar, Icanders.

Gute rosteri blir leverantör av kaffe till Ica Maxi Visbys nya kafferi och matbar, Icanders.
En egen kafferostning från Gute rosteri kommer även att säljas i butiken.

– Det är så roligt att få jobba med Jelle van Echelpoel som är så passionerad för att skapa ett kaffe i världsklass, det är väldigt inspirerande, säger Moa Lilja, handlare på Ica Maxi Visby.
– Det är så här vi vill fortsätta jobba med våra lokala företag och producenter på Gotland, gemensamma partnerskap med stort utrymme för att utvecklas tillsammans.

– Jag blev otroligt glad när Ica Maxi hörde av sig. Inte minst får jag chansen att ännu bättre kunna sprida min passion för kaffe av hög kvalité och det är spännande att Gute rosteri kommer få vara en så viktig del av Icanders, säger Jelle van Echelpoel som grundat Gute rosteri.
– Sedan är detta ett viktigt samarbete för min verksamhet och visar vad man kan göra tillsammans på Gotland, påpekar han.

– Det här samarbetet är en viktig del i Ica Maxi Visbys hållbarhetsarbete, Maximal gemenskap, där arbetet med lokala producenter är en av flera viktiga delar. Det är i linje med strategin att skapa djupare partnerskap där man kan utvecklas tillsammans, avslutar Paul ”Dino” Larsson, handlare Ica Maxi Visby.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil