Lundgrens breddar tobaksfritt utbud

Foto Lundgrens
Lundgrens meddelar att företagets tobaksfria sortiment växer med nya styrkor i sortimentet. ”Efterlängtat”, hävdar Lundgrens.

I slutet av augusti 2022 lanserade Lundgrens sina tre första tobaksfria smaker med namn ur den svenska naturen – Dunge, Äng och Rimfrost.

Lundgrens har länge lanserat snus med smaker och dofter inspirerat av olika landskap och platser i vårt långa land, skriver företaget i en pressrelease. 
Lundgrens tobaksfria vita portioner är inspirerade av svensk natur och Dunge, Äng och Rimfrost är alltså de varianter som funnits. 

Nu lanserar man två nya styrkor för Rimfrost, Stark och Extra stark.
Likt originalet har de nya starkare varianterna samma smak av trädgårdsmynta och eukalyptus, men med en mer intensiv styrka.

– Vår nya tobaksfria linje har verkligen visat sig vara efterlängtad, så det känns väldigt kul att utöka vårt sortiment med två nya styrkor för den som är ute efter något starkare, säger Asta Nordlund, kampanjansvarig hos Lundgrens.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil