Polarbröd lanserar Polarpolare

En kvartett favoriter från Polarbröd som nu dyker upp igen i hyllorna som Polarpolare. | Foto: Pressbild
Polarbröd har lanserat det tillfälliga sortimentet Polarpolare där man i samarbete med andra bagerier levererar några av företagets favoritprodukter.

När Polarbageriet brann ner påbörjades ett gediget arbete för att åter kunna erbjuda några av de populäraste bröden från Älvsbyn.
Genom samverkan med andra bagerier kan nu Polarbröd leverera några favoriter till brödhyllorna., skriver man i en pressrelease.

Efter branden har fokus legat på att öka produktionen i andra bagerier. Redan samma vecka kunde Polarbröd börja baka klassiker som Vetekaka och Rågkaka i sitt andra bageri i Bredbyn utanför Örnsköldsvik.
Kort därefter kunde Polarbröd presentera ”Polarpolare. På tillfälligt besök”, där vi genom samverkan med andra bagerier kan leverera favoriter ur sortimentet.
Med varje förpackning medföljer en hälsning från koncernchefen Karin Bodin.

– Jag är imponerad av den kreativitet och handlingskraft som gjort att vi kan erbjuda våra kunder bröd som vi tidigare bakade i Älvsbyn, säger Karin Bodin.

– Det enorma stöd vi har fått från konsumenter, andra bagare och våra kunder har gjort det möjligt för oss att nu åter kunna erbjuda några av våra produkter, tidigare än vad vi först trodde. Produkterna liknar inte helt de vi bakade i Älvsbyn, men är väldigt bra ändå, säger Karin Bodin.

Fakta/Hälsning som följer med varje paket Polarpolare
”I din hand håller du en unik produkt. Vårt stora bageri i Älvsbyn drabbades av en förödande brand den 23 augusti 2020. Ingen människa kom till skada, men bageriet blev helt förstört. I min familj har vi bakat bröd i fem generationer i Älvsbyn, och vi gör allt vad vi kan för att kunna fortsätta i fem generationer till. Tills vi får det nya bageriet på plats vill vi ändå kunna erbjuda alla våra fina konsumenter gott bröd. Vi har tagit hjälp av andra bagare och kallar bröden för Polarpolare. De liknar kanske inte helt de Polarbröd du är van vid, men är väldigt bra ändå. Håll till godo och läs mer om vår resa och återuppbyggnad på ww.polarbrod.se, facebook och instagram.
Tack för ditt stöd!
Karin Bodin, huvudägare och koncern-vd Polarbröd”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil