Polarbröd lanserar Polarpolare

En kvartett favoriter från Polarbröd som nu dyker upp igen i hyllorna som Polarpolare. | Foto: Pressbild
Polarbröd har lanserat det tillfälliga sortimentet Polarpolare där man i samarbete med andra bagerier levererar några av företagets favoritprodukter.

När Polarbageriet brann ner påbörjades ett gediget arbete för att åter kunna erbjuda några av de populäraste bröden från Älvsbyn.
Genom samverkan med andra bagerier kan nu Polarbröd leverera några favoriter till brödhyllorna., skriver man i en pressrelease.

Efter branden har fokus legat på att öka produktionen i andra bagerier. Redan samma vecka kunde Polarbröd börja baka klassiker som Vetekaka och Rågkaka i sitt andra bageri i Bredbyn utanför Örnsköldsvik.
Kort därefter kunde Polarbröd presentera ”Polarpolare. På tillfälligt besök”, där vi genom samverkan med andra bagerier kan leverera favoriter ur sortimentet.
Med varje förpackning medföljer en hälsning från koncernchefen Karin Bodin.

– Jag är imponerad av den kreativitet och handlingskraft som gjort att vi kan erbjuda våra kunder bröd som vi tidigare bakade i Älvsbyn, säger Karin Bodin.

– Det enorma stöd vi har fått från konsumenter, andra bagare och våra kunder har gjort det möjligt för oss att nu åter kunna erbjuda några av våra produkter, tidigare än vad vi först trodde. Produkterna liknar inte helt de vi bakade i Älvsbyn, men är väldigt bra ändå, säger Karin Bodin.

Fakta/Hälsning som följer med varje paket Polarpolare
”I din hand håller du en unik produkt. Vårt stora bageri i Älvsbyn drabbades av en förödande brand den 23 augusti 2020. Ingen människa kom till skada, men bageriet blev helt förstört. I min familj har vi bakat bröd i fem generationer i Älvsbyn, och vi gör allt vad vi kan för att kunna fortsätta i fem generationer till. Tills vi får det nya bageriet på plats vill vi ändå kunna erbjuda alla våra fina konsumenter gott bröd. Vi har tagit hjälp av andra bagare och kallar bröden för Polarpolare. De liknar kanske inte helt de Polarbröd du är van vid, men är väldigt bra ändå. Håll till godo och läs mer om vår resa och återuppbyggnad på ww.polarbrod.se, facebook och instagram.
Tack för ditt stöd!
Karin Bodin, huvudägare och koncern-vd Polarbröd”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil