Polarbröd lanserar Polarpolare

En kvartett favoriter från Polarbröd som nu dyker upp igen i hyllorna som Polarpolare. | Foto: Pressbild
Polarbröd har lanserat det tillfälliga sortimentet Polarpolare där man i samarbete med andra bagerier levererar några av företagets favoritprodukter.

När Polarbageriet brann ner påbörjades ett gediget arbete för att åter kunna erbjuda några av de populäraste bröden från Älvsbyn.
Genom samverkan med andra bagerier kan nu Polarbröd leverera några favoriter till brödhyllorna., skriver man i en pressrelease.

Efter branden har fokus legat på att öka produktionen i andra bagerier. Redan samma vecka kunde Polarbröd börja baka klassiker som Vetekaka och Rågkaka i sitt andra bageri i Bredbyn utanför Örnsköldsvik.
Kort därefter kunde Polarbröd presentera ”Polarpolare. På tillfälligt besök”, där vi genom samverkan med andra bagerier kan leverera favoriter ur sortimentet.
Med varje förpackning medföljer en hälsning från koncernchefen Karin Bodin.

– Jag är imponerad av den kreativitet och handlingskraft som gjort att vi kan erbjuda våra kunder bröd som vi tidigare bakade i Älvsbyn, säger Karin Bodin.

– Det enorma stöd vi har fått från konsumenter, andra bagare och våra kunder har gjort det möjligt för oss att nu åter kunna erbjuda några av våra produkter, tidigare än vad vi först trodde. Produkterna liknar inte helt de vi bakade i Älvsbyn, men är väldigt bra ändå, säger Karin Bodin.

Fakta/Hälsning som följer med varje paket Polarpolare
”I din hand håller du en unik produkt. Vårt stora bageri i Älvsbyn drabbades av en förödande brand den 23 augusti 2020. Ingen människa kom till skada, men bageriet blev helt förstört. I min familj har vi bakat bröd i fem generationer i Älvsbyn, och vi gör allt vad vi kan för att kunna fortsätta i fem generationer till. Tills vi får det nya bageriet på plats vill vi ändå kunna erbjuda alla våra fina konsumenter gott bröd. Vi har tagit hjälp av andra bagare och kallar bröden för Polarpolare. De liknar kanske inte helt de Polarbröd du är van vid, men är väldigt bra ändå. Håll till godo och läs mer om vår resa och återuppbyggnad på ww.polarbrod.se, facebook och instagram.
Tack för ditt stöd!
Karin Bodin, huvudägare och koncern-vd Polarbröd”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil