Polarbröd lanserar Polarpolare

Polarbröd har lanserat det tillfälliga sortimentet Polarpolare där man i samarbete med andra bagerier levererar några av företagets favoritprodukter.

När Polarbageriet brann ner påbörjades ett gediget arbete för att åter kunna erbjuda några av de populäraste bröden från Älvsbyn.
Genom samverkan med andra bagerier kan nu Polarbröd leverera några favoriter till brödhyllorna., skriver man i en pressrelease.

Efter branden har fokus legat på att öka produktionen i andra bagerier. Redan samma vecka kunde Polarbröd börja baka klassiker som Vetekaka och Rågkaka i sitt andra bageri i Bredbyn utanför Örnsköldsvik.
Kort därefter kunde Polarbröd presentera ”Polarpolare. På tillfälligt besök”, där vi genom samverkan med andra bagerier kan leverera favoriter ur sortimentet.
Med varje förpackning medföljer en hälsning från koncernchefen Karin Bodin.

– Jag är imponerad av den kreativitet och handlingskraft som gjort att vi kan erbjuda våra kunder bröd som vi tidigare bakade i Älvsbyn, säger Karin Bodin.

– Det enorma stöd vi har fått från konsumenter, andra bagare och våra kunder har gjort det möjligt för oss att nu åter kunna erbjuda några av våra produkter, tidigare än vad vi först trodde. Produkterna liknar inte helt de vi bakade i Älvsbyn, men är väldigt bra ändå, säger Karin Bodin.

Fakta/Hälsning som följer med varje paket Polarpolare
”I din hand håller du en unik produkt. Vårt stora bageri i Älvsbyn drabbades av en förödande brand den 23 augusti 2020. Ingen människa kom till skada, men bageriet blev helt förstört. I min familj har vi bakat bröd i fem generationer i Älvsbyn, och vi gör allt vad vi kan för att kunna fortsätta i fem generationer till. Tills vi får det nya bageriet på plats vill vi ändå kunna erbjuda alla våra fina konsumenter gott bröd. Vi har tagit hjälp av andra bagare och kallar bröden för Polarpolare. De liknar kanske inte helt de Polarbröd du är van vid, men är väldigt bra ändå. Håll till godo och läs mer om vår resa och återuppbyggnad på ww.polarbrod.se, facebook och instagram.
Tack för ditt stöd!
Karin Bodin, huvudägare och koncern-vd Polarbröd”
En kvartett favoriter från Polarbröd som nu dyker upp igen i hyllorna som Polarpolare. | Foto: Pressbild

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.