Mat.se och Bower i nytt pantsamarbete

Nytt samarbete ger möjlighet att panta Mat.se-kassarna. Foto: Pressbild Mat.se
Mat.se och Bower inleder ett samarbete och därmed blir det möjligt för matkassekunderna att panta sina kassar via Bowers återvinningsapp.

Många tomma matkassar efter uppackad leverans har länge varit ett besvär hos de stora mataktörernas e-handelskunder. 
Nu gör Mat.se det möjligt för kunden att panta sina tomma kassar i återvinningsappen Bower. 

– Insamling utgör grunden för en cirkulär ekonomi för livsmedelsförpackningar. I Sverige har vi en fantastisk infrastruktur för detta, men den kräver att vi konsumenter faktiskt lämnar våra förpackningar till återvinning, konstaterar Mat.ses hållbarhetsspecialist Martin Ahrin-Larsson.
– Genom vårt samarbete med Bower hoppas vi att våra kunder ska ta med sig fler av sina förpackningar till återvinningsstationen, tillägger han.

Som första mataktör på e-handelsmarknaden inleder Mat.se ett samarbete med återvinningsappen Bower, där kunden kan panta Mat.se-kassar och produktförpackningar. 
Genom att skanna kassar och förpackningar i Bower-appen kan kunden använda sina intjänade poäng till olika erbjudanden, exempelvis rabattkoder att nyttja på Mat.se, eller donera dem till välgörande ändamål. 
Kunden kan även välja att ta ut pantvärdet i pengar till sitt bankkonto.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil