Max-anställda stängs av efter bråk

Arkivbild MostPhotos
Efter ett bråk under en personalfest i Malmö har hamburgerkedjan Max vidtagit åtgärder genom att stänga av två anställda. Händelsen ledde till skador på en polis och en ordningsvakt.

Två anställda på hamburgerkedjan Max har stängts av efter en incident under en personalfest i Malmö som urartade i ett bråk. Händelsen, som inträffade på måndagskvällen, resulterade i skador på en polis och en ordningsvakt.

Helena Stenqvist, presskontakt på Max, uttrycker företagets allvarliga syn på händelsen och betonar att man tar situationen på stort allvar. Detaljer kring vad som utlöste bråket eller händelseförloppet har ännu inte offentliggjorts.

Händelsen har väckt oro och uppmärksamhet, och både företaget och myndigheterna utreder nu incidenten för att förstå vad som faktiskt hände och vidta lämpliga åtgärder för att förhindra liknande händelser i framtiden.

Detaljer kring vilka konsekvenser de två avstängda anställda kan komma att möta och huruvida polisen planerar att inleda någon form av rättsliga åtgärder har ännu inte avslöjats.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil