Coop öppnar i centrala Kävlinge

Hopp och jubel när Coop inviger nya butiken i Kävlinge. | Foto: Pressbild
Denna vecka har Coop öppnat sin nya butik i skånska Kävlinge med ett centralt läge och 2 000 kvadratmeter i nya stadsdelen Stationsstaden.

Coop öppnade torsdag 24 september en ny butik i Kävlinge. 
Butiken får ett centralt läge i nya stadsdelen Stationsstaden och en yta på drygt 2 000 kvadratmeter.  

Coops nya butik blir en del av den nya stadsdelen Stationsstaden, som uppförts av fastighetsutvecklaren Midroc.  
Stadsdelen byggs ut etappvis och förväntas vara färdig 2028. Förutom bostäder för drygt 3 000 människor kommer området även innefatta ett nytt kommunhus, ett badhus och den nya Coop-butiken. 

– Vi ser verkligen fram emot att få öppna en ny modern butik i Kävlinge. Den nya butiken kommer att öppna på ett attraktivt läge i nya Stationsstaden. Vår målsättning är att skapa en mötesplats för lokalinvånarna som inspirerar till matglädje, säger Evelina Persson, butikschef på Coop Kävlinge. 

Längre fram i höst kommer butiken även att erbjuda en hämta-lösning där kunderna kan beställa varor på nätet och hämta det färdigpackat i butiken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil