Max lånar ut sin hållbarhetschef

Kaj Török Max Hamburgare | Foto Pressbild
Nu tar Max Burgers återanvändning ett steg till. I ett nytt utspel lovar man konkurrenterna att få låna Max hållbarhetschef, Kaj Török.

Hållbarhet är en del av kärnan i MAX Burgers verksamhet. Nu vill burgarkedjan öka medvetenheten kring hur man lagar god mat med ett lågt klimatavtryck, skriver man i en pressrelease. 

Under European Foodservice Summit i Hamburg presenterade Richard Bergfors, vd för Max burgers, ett erbjudande till konkurrenter inom branschen – nämligen möjligheten att låna Max hållbarhetschef Kaj Török. 

”Målet med erbjudandet är att sprida inspiration inom branschen så fler företag kan erbjuda konsumenter ett välsmakande matutbud med lågt klimatavtryck”, skriver Max.

– Vårt mål är att bli världens bästa burgarkedja genom att göra världen lite bättre. Det handlar inte bara om hur våra burgare smakar, utan också om att vi vill föregå med gott exempel när det gäller vårt hållbarhetsarbete. Vi tycker att det är viktigt att dela med oss av den kunskap vi har som företag, för att förhoppningsvis inspirera andra att göra mer, kommenterar Richard Bergfors.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil