Ekoleveransen ska ge eko

Ett samarbete skapas mellan Ekologiska säljbolaget och grossisten Alt grönt. Ambitionen är att underlätta beställningar och mer effektiva leveranser.

Det nya samarbetet grossisten Alt grönt och Ekologiska säljbolaget skapas ska göra att det blir lättare för butiker att beställa ekologiskt.
Samarbetet går under namnet Ekoleveransen och en tanke i det är att även skapa mer effektiva leveranser av ekologiska varor genom samordnade sådana.

– Vår verksamhet har fram till nu främst varit inriktad mot food service och storhushåll, nu breddar vi vår kompetens och distribution till dagligvaruhandeln. Genom ett samarbete med Ekologiska säljbolaget skapas denna möjlighet, säger Alt Grönts vd Johan Fransson i en kommentar.

– Vår vision har sedan vi startade varit att bidra till en bättre värld genom att tillgängliggöra ekologiska produkter och varumärken som ett alternativ. Genom ett djupare samarbete med Alt grönt och Ekoleveransen, kan vi utveckla detta ännu mer, och på ett för kunderna smartare sätt, kommenterar Mikael Palmberg, vd för Ekologiska säljbolaget.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.