Ekoleveransen ska ge eko

Ett samarbete skapas mellan Ekologiska säljbolaget och grossisten Alt grönt. Ambitionen är att underlätta beställningar och mer effektiva leveranser.

Det nya samarbetet grossisten Alt grönt och Ekologiska säljbolaget skapas ska göra att det blir lättare för butiker att beställa ekologiskt.
Samarbetet går under namnet Ekoleveransen och en tanke i det är att även skapa mer effektiva leveranser av ekologiska varor genom samordnade sådana.

– Vår verksamhet har fram till nu främst varit inriktad mot food service och storhushåll, nu breddar vi vår kompetens och distribution till dagligvaruhandeln. Genom ett samarbete med Ekologiska säljbolaget skapas denna möjlighet, säger Alt Grönts vd Johan Fransson i en kommentar.

– Vår vision har sedan vi startade varit att bidra till en bättre värld genom att tillgängliggöra ekologiska produkter och varumärken som ett alternativ. Genom ett djupare samarbete med Alt grönt och Ekoleveransen, kan vi utveckla detta ännu mer, och på ett för kunderna smartare sätt, kommenterar Mikael Palmberg, vd för Ekologiska säljbolaget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil