Ekoleveransen ska ge eko

Ett samarbete skapas mellan Ekologiska säljbolaget och grossisten Alt grönt. Ambitionen är att underlätta beställningar och mer effektiva leveranser.

Det nya samarbetet grossisten Alt grönt och Ekologiska säljbolaget skapas ska göra att det blir lättare för butiker att beställa ekologiskt.
Samarbetet går under namnet Ekoleveransen och en tanke i det är att även skapa mer effektiva leveranser av ekologiska varor genom samordnade sådana.

– Vår verksamhet har fram till nu främst varit inriktad mot food service och storhushåll, nu breddar vi vår kompetens och distribution till dagligvaruhandeln. Genom ett samarbete med Ekologiska säljbolaget skapas denna möjlighet, säger Alt Grönts vd Johan Fransson i en kommentar.

– Vår vision har sedan vi startade varit att bidra till en bättre värld genom att tillgängliggöra ekologiska produkter och varumärken som ett alternativ. Genom ett djupare samarbete med Alt grönt och Ekoleveransen, kan vi utveckla detta ännu mer, och på ett för kunderna smartare sätt, kommenterar Mikael Palmberg, vd för Ekologiska säljbolaget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Annons

Ring eller maila oss

[email protected]

0703451200