MSC Partner vid Nordic Seafood Summit

Foto Pressbild
MSC stoltserar som partner för årets Nordic Seafood Summit i Göteborg den 24-25 januari. Besök MSC:s foodtruck tillsammans med Fisky Business och delta i havsfrämjande samtal.

MSC (Marine Stewardship Council) är hedrad att vara partner vid årets Nordic Seafood Summit, som äger rum den 24-25 januari i Göteborg. Evenemanget fungerar som en central mötesplats för aktörer inom sjömatens värdekedja, samlar fiskare, odlare, grossister, restauranger, beslutsfattare och myndigheter.

Som en internationell icke-vinstdrivande organisation strävar MSC mot att skapa ett levande hav med fisk för nuvarande och kommande generationer. MSC har etablerat ett miljömärknings- och certifieringsprogram som främjar en hållbar marknad för fisk och skaldjur. Produkter som bär MSC:s miljömärke garanterar att fisken eller skaldjuret härstammar från ett fiske som certifierats av oberoende granskning enligt MSC:s vetenskapligt baserade miljöstandard för hållbart fiske. Full spårbarhet från hållbart fiske till konsumenten säkerställs.

Besök MSC:s foodtruck under Nordic Seafood Summit och engagera dig i samtal om havets framtid. Anmäl dig till evenemanget via den bifogade länken och bli en del av den globala rörelsen för hållbart fiske.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil