Netonnet öppnar ny lagershop i Bromma

Netonnet satsar i Stockholm. Nu är nästa etablering en ny lagershop i Bromma där man hyr en medelstor lokal av fastighetsägaren NCC.

I slutet av november kommer Netonnet att öppna en ny lagershop i Bromma, en lokal som ligger i anslutning till Bromma blocks.
Butiken får en total yta på 1 500 kvadratmeter med 250 kvadratmeter lagerutrymme i anslutning.

– Vi utvärderar löpande intressanta möjligheter och lägen, och vår data visar att det finns ett stort marknadsunderlag i Stockholm. Bromma med sitt centrala läge strax utanför Stockholms City har närheten till både stora bostadsområden, arbetsplatser och väl utvecklad handel, konstaterar Netonnets retailchef Thomas Wendel.

– Vi ser en stor efterfrågan på många typer av produkter som vi säljer och vi vill tillgängliggöra vårt erbjudande och visa hur enkelt det är att handla från oss, presentera vårt sortiment och våra låga priser för till viss del nya kunder. Många vill handla lokalt idag och med denna nya Lagershop ger vi ännu större möjlighet för det, tillägger han.

Netonnet ser ytterligare en fördel i den nya etableringen genom att man kan erbjuda snabbare hemleverans till de Stockholms-kunder som efterfrågar det.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil