Nu återkallar Lidl vegansk dessert

Lidl återkallar | Foto Pressbild
Lidl Sverige återkallar Vegansk dessert med smak av passionsfrukt av varumärket Caribbean Style då den innehåller spår av valnöt.

Lidl återkallar alltså Caribbean Styles vegansk dessert med smak av passionsfrukt.
Efter rutinanalyser har det visat sig att produkten innehåller spår av valnöt vilket inte framgår på produktens etikett.

För konsumenter som inte är allergiska mot nötter utgör produkten ingen hälsofara. Lidl Sverige ser mycket allvarligt på det inträffade och återkallar produkten omgående.
 Produkten har sålts i samtliga av Lidl Sveriges butiker, meddelar man.

Andra produkter av märket Caribbean Style är inte drabbade. Lidl Sverige beklagar och ser allvarligt på det inträffade och utreder nu tillsammans med leverantören hur detta har kunnat ske, samt att något liknande inte sker igen. 
Konsumenter som köpt varan är välkomna att returnera den till närmaste Lidl-butik. Kunderna får självklart pengarna tillbaka, även utan uppvisande av kassakvitto, meddelar Lidl Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil