Ny chef för Erikshjälpen Second Hand

Jerker Sandell | Foto Pressbild
Jerker Sandell, tidigare en chef på IKEA, tar nu över rollen som chef för Erikshjälpen Second Hand. Med en gedigen erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete blir han en nyckelperson för Sveriges största second hand-kedja.

Efter Anette Alm Gustafssons avsked som verkställande chef i sommar kliver Jerker Sandell in i rollen. Hans erfarenhet sträcker sig från att ha börjat som timanställd på IKEAs restaurang 2008 till att ha avancerat till ekonomichef för IKEA Jönköpings marknadsområde.

Jerker Sandell delar sin entusiasm för att se både människor och resultat växa och betonar vikten av öppenhet för utveckling för att uppnå verklig tillväxt. Han ser fram emot att vara en röst för att främja verklig förändring och göra cirkulär konsumtion till ett naturligt beteende hos fler konsumenter.

Mattias Ingeson, generalsekreterare för Erikshjälpen och ordförande i Erikshjälpen Second Hand, är mycket nöjd med rekryteringen av Jerker Sandell. Han beskriver Jerker som en erfaren ledare med gedigen bakgrund inom försäljning och utveckling av butikskoncept, samtidigt som han är förankrad i de värderingar som präglar Erikshjälpen. Hans erfarenhet och engagemang förväntas bidra till att hantera utmaningarna med att leda och utveckla en verksamhet som är både ideell och kommersiell.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil