Ny produktionsdirektör på plats hos Polarbröd

Ny produktionsdirektör på plats hos Polarbröd
Daniel Wikström. Foto: Polarbröd
Daniel Wikström har fått jobb som produktionsdirektör hos Polarbröd. Ansvarsområdet är att leda och driva utvecklingen av all produktion.

Daniel Wikström har fått jobb som produktionsdirektör hos Polarbröd. Ansvarsområdet är att leda och driva utvecklingen av all produktion.

Daniel Wikström har börjat sitt jobb ny produktionsdirektör för Polarbröd med ansvar för att leda och driva utvecklingen av produktionen i Polarbröds bagerier.
Daniel har en lång erfarenhet inom branschen som bland annat platsansvarig och produktionsledare hos stora livsmedelsaktörer i Norrland, skriver företaget.

Daniel Wikström kommer närmast från ett jobb som platschef på Nyhléns & Hugossons charkanläggning i Luleå. Dessförinnan arbetade han i närmare 17 år på Norrmejerier.
Nu har han bytt mejeri och chark till modernt bageri.

Som ny produktionsdirektör kommer Daniels ansvarsområde att vidgas, men fokuset kommer att vara detsamma; att arbeta strategiskt med att utveckla nya arbetssätt och metoder för ökad produktion och lönsamhet för Polarbröds bagerier i Älvsbyn och Bredbyn.

– Polarbröd är i ett jättespännande läge. Vi är mitt i en riktig nystart och det är särskilt spännande att stiga in som produktionsdirektör nu när produktionen i Älvsbyn kommer igång för fullt. Vi står inför nya utmaningar på marknaden med en hårdare konkurrens där vi måste bli bättre än någonsin. Situationen passar mig och min bakgrund väldigt bra, säger Daniel.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil