[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

Ny produktionsdirektör på plats hos Polarbröd

Ny produktionsdirektör på plats hos Polarbröd
Daniel Wikström. Foto: Polarbröd
Daniel Wikström har fått jobb som produktionsdirektör hos Polarbröd. Ansvarsområdet är att leda och driva utvecklingen av all produktion.

Daniel Wikström har fått jobb som produktionsdirektör hos Polarbröd. Ansvarsområdet är att leda och driva utvecklingen av all produktion.

Daniel Wikström har börjat sitt jobb ny produktionsdirektör för Polarbröd med ansvar för att leda och driva utvecklingen av produktionen i Polarbröds bagerier.
Daniel har en lång erfarenhet inom branschen som bland annat platsansvarig och produktionsledare hos stora livsmedelsaktörer i Norrland, skriver företaget.

Daniel Wikström kommer närmast från ett jobb som platschef på Nyhléns & Hugossons charkanläggning i Luleå. Dessförinnan arbetade han i närmare 17 år på Norrmejerier.
Nu har han bytt mejeri och chark till modernt bageri.

Som ny produktionsdirektör kommer Daniels ansvarsområde att vidgas, men fokuset kommer att vara detsamma; att arbeta strategiskt med att utveckla nya arbetssätt och metoder för ökad produktion och lönsamhet för Polarbröds bagerier i Älvsbyn och Bredbyn.

– Polarbröd är i ett jättespännande läge. Vi är mitt i en riktig nystart och det är särskilt spännande att stiga in som produktionsdirektör nu när produktionen i Älvsbyn kommer igång för fullt. Vi står inför nya utmaningar på marknaden med en hårdare konkurrens där vi måste bli bättre än någonsin. Situationen passar mig och min bakgrund väldigt bra, säger Daniel.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil