Ny produktionsdirektör på plats hos Polarbröd

Ny produktionsdirektör på plats hos Polarbröd
Daniel Wikström. Foto: Polarbröd
Daniel Wikström har fått jobb som produktionsdirektör hos Polarbröd. Ansvarsområdet är att leda och driva utvecklingen av all produktion.

Daniel Wikström har fått jobb som produktionsdirektör hos Polarbröd. Ansvarsområdet är att leda och driva utvecklingen av all produktion.

Daniel Wikström har börjat sitt jobb ny produktionsdirektör för Polarbröd med ansvar för att leda och driva utvecklingen av produktionen i Polarbröds bagerier.
Daniel har en lång erfarenhet inom branschen som bland annat platsansvarig och produktionsledare hos stora livsmedelsaktörer i Norrland, skriver företaget.

Daniel Wikström kommer närmast från ett jobb som platschef på Nyhléns & Hugossons charkanläggning i Luleå. Dessförinnan arbetade han i närmare 17 år på Norrmejerier.
Nu har han bytt mejeri och chark till modernt bageri.

Som ny produktionsdirektör kommer Daniels ansvarsområde att vidgas, men fokuset kommer att vara detsamma; att arbeta strategiskt med att utveckla nya arbetssätt och metoder för ökad produktion och lönsamhet för Polarbröds bagerier i Älvsbyn och Bredbyn.

– Polarbröd är i ett jättespännande läge. Vi är mitt i en riktig nystart och det är särskilt spännande att stiga in som produktionsdirektör nu när produktionen i Älvsbyn kommer igång för fullt. Vi står inför nya utmaningar på marknaden med en hårdare konkurrens där vi måste bli bättre än någonsin. Situationen passar mig och min bakgrund väldigt bra, säger Daniel.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil