Ny reklamkampanj med Mathias Dahlgren

Hemköp profilerar Mathias Dahlgren i årets första reklamkampanj som drar 14 februari. Foto: Pressbild
Den 14 februari drar Hemköp igång årets första reklamkampanj. Denna gång med hjälp av välkände kocken Mathias Dahlgren som har huvudrollen.

När vardagen knackar på tar Hemköp hjälp av stjärnkocken Mathias Dahlgren för att hjälpa kunderna med inspirationen och middagsidéerna, skriver Hemköp och hänvisar till att Mathias Dahlgren är en mästare på vardagsmat.

Till den nya kampanjen har Hemköp skapat två reklamfilmer som kommer att sändas i TV4-gruppen och Discoverys kanaler under veckorna 8-12 och 17-20. 
Kampanjen tar också plats i Hemköps digitala kanaler, på hemköp.se samt i kedjans egna sociala kanaler. 

Under vecka 7 kommer kampanjen även att synas i Stockholm tunnelbanas rulltrappor. I kampanjen ingår även radioreklam i bland annat Mix Megapol, RIX FM och NRJ och temat ”Fler goda dagar” speglas även i samtliga av Hemköps egna marknadsföringskanaler.–  Ett tydligt varumärke skapar vi bäst själva. Därför valde vi 2019 att skapa och producera all vår reklam och våra kampanjer inhouse. Vi jobbar nu kontinuerligt med att utveckla den kreativa processen för att vara flexibla och anpassa vår kommunikation, säger Camilla Austad, varumärkeschef på Hemköps marknadsavdelning.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

ICA satsar på svenska tomater

ICA Sverige tar ett stort kliv framåt i sin satsning på svenskodlade grönsaker genom ett samarbete med Svenska Odlarlaget för att öka tillgången av svenska tomater året om.

Effektiv rengöringsduk för grovköket

Tork presenterar sin senaste innovation för restaurangbranschen: Tork 2 i 1 Skrubb- och Rengöringsduk. Denna mångsidiga produkt erbjuder restaurangpersonal en effektiv lösning för att hantera envisa fläckar utan att kompromissa med ytor.

En smakfull hyllning till K-Pop

Årets första Coca-Cola Creations är här och tar dig med på en resa in i K-Popens magiska värld. Med den nya smaken Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar får K-Pop-fans en smakupplevelse som hyllar deras hängivenhet till musikgenren.

Satsar på en ny snacksfabrik i Spanien

Paulig satsar på att stärka sin position inom Tex Mex- och snacksindustrin i Europa genom att investera 42 miljoner euro i en ny snacksfabrik i Spanien.

Lanserar hemmafix för svenska hem

Medan ekonomin kämpar visar en ny undersökning att endast var fjärde svensk ofta reparerar sina saker istället för att köpa nytt. För att hjälpa svenska konsumenter att laga och förlänga livet på sina ägodelar, har Amazon.se lanserat Hemmafix.

Öppnar igen efter omfattande modernisering

Efter en intensiv renoveringsprocess är det äntligen dags för Hemköp Birger Jarlsgatan att slå upp portarna till en ny och uppfräschad butik med flera spännande förändringar.

Kamp för ett starkare immunförsvar

En färsk undersökning, genomförd av Apotek Hjärtat, avslöjar att mer än fyra av fem svenskar aktivt arbetar för att stärka sitt immunförsvar.

E-handeln fokuserar på lönsamhet

E-barometerns årsrapport 2023 avslöjar en minskning av e-handelns omsättning till 133 miljarder kronor, en nedgång med två procent jämfört med föregående år.

Konkurrensgranskning av apoteksköp

Apotekstjänst avsåg att förvärva fullständig kontroll över konkurrenten Svensk dos, men Konkurrensverket lägger planerna på is för att utvärdera eventuella konsekvenser för konkurrensen.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil