[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

Ny restaurangchef i Saltsjöbaden

Andreas Edsbrand | Foto Pressbild
Andreas Edsbrand är Grand Hotel Saltsjöbadens nya restaurangchef och där satsar man nu på utveckling, förädlling och renovering.

Grand Hotel Saltsjöbaden har påbörjat en omfattande satsning där hotellet kommer att utvecklas och förädlas i kombination med en gedigen renovering, meddelar man.
En ny ledning har under hösten presenterats och nu står det även klart att Grand Hotel Saltsjöbaden rekryterat Andreas Edsbrand som restaurangchef. 

Andreas Edsbrand har funnits inom restaurangbranschen i över 20 år. 
I bagaget har Andreas med sig erfarenhet av arbete på flertalet välrenommerade ställen, däribland Hallwylska Restaurang, Blique by Nobis, Ellery Beach House, Downtown Camper och Mister French. 

– Andreas har en fingertoppskänsla utöver det vanliga när det kommer till service. Han betraktar varje sällskap som ett unikt möte och har en förmåga att finnas där för gästerna på ett fenomenalt sätt. Hos oss är restaurangbesöken en central del av gästernas vistelse, vilket gör det viktigt med rätt person på rätt plats och jag är väldigt glad över att ha med Andreas i teamet, säger Oscar Högberg, food & beverage manager på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

– Bakom varje restaurangbesök finns ofta något betydelsefullt. Man kanske äntligen har fått ihop ett datum med sina vänner för en återförening, något kanske ska firas eller en affär knytas ihop. Att få vara med och försäkra att dessa möten på Grand Hotel Saltsjöbaden blir förstklassiga upplevelser är en ära, säger Andreas Edsbrand. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil