Ny restaurangchef i Saltsjöbaden

Andreas Edsbrand | Foto Pressbild
Andreas Edsbrand är Grand Hotel Saltsjöbadens nya restaurangchef och där satsar man nu på utveckling, förädlling och renovering.

Grand Hotel Saltsjöbaden har påbörjat en omfattande satsning där hotellet kommer att utvecklas och förädlas i kombination med en gedigen renovering, meddelar man.
En ny ledning har under hösten presenterats och nu står det även klart att Grand Hotel Saltsjöbaden rekryterat Andreas Edsbrand som restaurangchef. 

Andreas Edsbrand har funnits inom restaurangbranschen i över 20 år. 
I bagaget har Andreas med sig erfarenhet av arbete på flertalet välrenommerade ställen, däribland Hallwylska Restaurang, Blique by Nobis, Ellery Beach House, Downtown Camper och Mister French. 

– Andreas har en fingertoppskänsla utöver det vanliga när det kommer till service. Han betraktar varje sällskap som ett unikt möte och har en förmåga att finnas där för gästerna på ett fenomenalt sätt. Hos oss är restaurangbesöken en central del av gästernas vistelse, vilket gör det viktigt med rätt person på rätt plats och jag är väldigt glad över att ha med Andreas i teamet, säger Oscar Högberg, food & beverage manager på Grand Hotel Saltsjöbaden. 

– Bakom varje restaurangbesök finns ofta något betydelsefullt. Man kanske äntligen har fått ihop ett datum med sina vänner för en återförening, något kanske ska firas eller en affär knytas ihop. Att få vara med och försäkra att dessa möten på Grand Hotel Saltsjöbaden blir förstklassiga upplevelser är en ära, säger Andreas Edsbrand. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil