Ny vitaminberikad havredryck 

Foto Pressbild

Fazer Aito Sunshine är en ny unik funktionell havredryck berikad med vitaminer som boostar immunförsvaret: vitamin D, B12 1) och B6 samt kalcium. Med sin lena smak är havredrycken god att drickas som den är, men den kan även användas på flera olika sätt. Den gör sig perfekt som bas i gröt, i smoothies, med flingor och den fungerar även utmärkt som en ingrediens i både matlagning och bakning. Produkten är det senaste tillskottet från växtbaserade produktfamiljen Fazer Aito. Namnet Sunshine är inspirerat från solljuset och de viktiga vitaminerna: D, B12, riboflavin (B6) och kalcium som drycken är berikad med. Fazer Aito Sunshine kommer i 1 literförpackning och finns nu i hyllorna hos matbutiker. Lanseringsvecka 7 och rekommenderat konsumentpris 18,50 sek.

Om Fazer Aito

Produktfamiljen Fazer Aito innehåller goda, växtbaserade produkter som havredryck Barista för kaffe och produkter för matlagning och bakning. Läs mer här: www.fazeraito.se

1) som en del av en varierad kost och hälsosam livsstil bidrar vitamin D och vitamin B12 till immunsystemets normala funktion.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil