Ny Willys Hemma- butik i Lund

Foto Pressbild
Willys fortsätter sin expansion i Skåne och den här gången handlar det om en ny butik i Lund. Butiken hamnar på Väster och ska öppna under 2026.

Willys fortsätter sin expansion i Skåne, denna gång med en ny butik i Lund. 
Den nya butiken blir en del av ett nytt stadsdelscentrum i kvarteret Ornitologen på Väster. Planerad öppning är våren 2026.

På Väster i Lund ligger området Lövsångaren 5, byggt 1978. Genom att riva ett gammalt parkeringshus och en lägre servicebyggnad gör Lunds kommuns fastighet AB, LKF, plats i området för ytterligare 129 hyreslägenheter, ett nytt underjordiskt garage samt en lokal för en Willys Hemma-butik. 
Arbetet planeras att starta första kvartalet i år och byggstart väntas i höst.

Etableringen innebär att Willys ytterligare stärker sin närvaro i Skåne. Butiken, som får en yta på drygt 800 kvadratmeter, blir den andra Willys Hemma-butiken i Lund. Det finns sedan tidigare en Willys Hemma-butik i centrala Lund och även en större Willys-butik i norra delen av staden.

I spåren av de senaste årens prisökningar ligger etableringen av den nya butiken rätt i tiden, anser bolaget.
– Vi ser att vårt koncept med låga priser och ett brett sortiment med mycket att välja på är väldigt efterfrågat, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Enligt LKF kommer den nya kvartersbutiken att bidra med rörelse och ett rikt stadsliv. Butiken kommer också att genom sina generösa öppettider från tidig morgon till sen kväll hjälpa till att skapa ökad trygghet i området.

Nyetableringen av Willys Hemma-butiken i Lund kommer att innebära omkring 20 nya arbetstillfällen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil